Блог

Акція «Доставка краси та турботи»

Акція «Доставка краси та турботи»

Безкоштовна доставка товарів для краси у поштомат з онлайн-магазинів партнерів.Акційний тариф діє: з 20 травня до 30 червня 2023 рокуЗамовляй косметику з доставкою в поштомат Нової пошти. Безкоштовно для замовлень від 300 грн. Б‘юті-поштомат. Безкоштовна доставка в поштомат Нової пошти для всіх замовлень від 300 грн. Доставка краси. Купуй улюблені товари на суму від 300 грн із безкоштовною до..

16.05.2023
0
289
Чи можна гель-фарбу використовувати як гель-лак і чи можна промальовувати нею лінію посмішки?

Чи можна гель-фарбу використовувати як гель-лак і чи можна промальовувати нею лінію посмішки?

Нам дуже часто ставлять два ці питання: Чи можна використовувати гель фарбу, як гель лаки і чи можна промальовувати нею лінію посмішки? Відповідь: Можна! І в першому, і в іншому випадку. Тільки в кожному є свої нюанси , тому ознайомтеся і будьте впевнені, що ви робите! 1. Чи можна використовувати гель фарбу, як гель-лак? А якщо ви використовуєте на твердому матеріалі (нарощені нігтики), якщо ви на..

23.04.2020
0
1089
Яка абразивність підходить для якихось нігтів або як вибрати правильно пилочку

Яка абразивність підходить для якихось нігтів або як вибрати правильно пилочку

Незалежно від того майстер ви манікюру чи ні – у будь-якої жінки в косметичці лежить пилочка для нігтів. Це як невід'ємний аксесуар. Асортимент пилок просто вражає: скляна, паперова, металева, лазерна... А також їх розрізняють формою: пряма, півмісяць, бумеранг, фігурні... Сьогодні ми хочемо розповісти про лазерні пилки, оскільки вони одні з найпопулярніших пилок, а пилка - це must have кожної..

12.02.2020
0
1147
Яку лампу вибрати для нігтів?

Яку лампу вибрати для нігтів?

Кожну з нас це питання починає цікавити, тим більше на ринку така кількість ламп з різним способом свічення та незрозумілими абревіатурами, що це означає і чим відрізняються одна від одної, яка все-таки краще? Сьогодні ми хочемо поділитися з вами не тільки теоретичними знаннями, а й практичними, і навіть розвінчати міфи про деякі лампи. І так поїхали! На сьогоднішній день основними та найпопуля..

19.11.2019
0
441
Акція!

Акція!

Акція! UV LED лампи для сушіння гелів та гель лаків!! UV LED лампа для сушіння гелів та гель-лаків, SUN Х 54Вт - 530 грн UV LED лампа для сушіння гелів та гель-лаків, SUN one на 48Вт,біл - 420 грн Замовити можна тут...

17.09.2019
0
567
ПРАВИЛА НАПИСАННЯ ВІДГУКІВ.

ПРАВИЛА НАПИСАННЯ ВІДГУКІВ.

ЗА КОЖЕН ВІДГУК МИ НАРАХОВУЄМО 10 ГРН НА ВАШ БОНУСНИЙ РАХУНОК В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІДля нарахування бонусів регістрація на сайті обов*язкова.Відгуків маже бути не більше 30 в одному місяці. Кожен відгук має містити  не меньше 100 символів.Правила написання відгуків в інтернет-магазині marigold.com.ua Відгуки на товари, що залишаються покупцями товарів на сайті marigold.com.ua, потрібні для пер..

22.08.2019
0
519
СИСТЕМА ЗНИЖОК

СИСТЕМА ЗНИЖОК

ШАНОВНІ НАШІ КЛІЄНТИ! Ми раді повідомити Вам, що з 18.11.2020 року в нашому інтернет-магазині розпочала роботу нова система знижок для зареєстрованих покупців. Система передбачає, що за кожен відгук ви отримуєте 5 грн на свій рахунок . Кількість відгуків необмежена. Правила написання відгуків за який ми зараховуємо бали читай тут . Використовувати як знижку ви зможете не всі нараховані грн, а макс..

13.08.2019
0
2212